🇯🇴 Jordanië Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Jordanië bij de hand.

Jordanië video's

- Jordanië reizenReisvergelijker
- Jordanië reisgidsGratis app
- Jordanië hotelsOnze selectie

🇯🇴 Jordanië Reisgids App

reisgids jordanie

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, te vinden in de REiSREPORT Reis App. Speciaal voor Jordanië reizigers, gratis op mobiel & tablet.

🇯🇴 Jordanië Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Jordanië bij de hand.

Jordanië video's Jordanië reizen

Meer van Jordanië

🇯🇴 Jordanië reizenReisvergelijker
🇯🇴 Jordanië reisgidsGratis app
🇯🇴 Jordanië hotelsOnze selectie

Home » Reisbestemmingen » Jordanië » Wadi Rum, Jordanië: De woestijn van de Bedoeïen

Reis ook naar Jordanië. Zoek een reis die bij je past.

Jordanië rondreizen vergelijken

Bekijk zeker de Jordanië reizen van:
middenoostenreizen.com

De schoonheid en vooral weidsheid van de Wadi Rum is eigenlijk niet te omschrijven. Ook heeft de uitgestrekte Wadi Rum geen hoogtepunten of top attracties… Het is namelijk simpelweg één gigantisch hoogtepunt. Niet verrassend, staat het tevens op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Wadi Rum: de mooiste woestijn van Jordanië

Hoewel je het misschien niet meteen herkent, kan je de Wadi Rum al eerder hebben gezien in één van de vele films die zich in Mars afspelen. Het eigenaardige landschap en de rode zandkleuren, zorgen ervoor dat veel Hollywood producties over Mars hier worden opgenomen.

Overnachten in de Wadi Rum

Wadi Rum, JordaniëIn de Wadi Rum laat je je per jeep of drommedaris rondrijden of natuurlijk, loop je zelf door het zand. Overdag kijk je je ogen uit naar de opmerkelijke vormen van de rotspartijen die zand en wind hebben gevormd en ‘s avonds overnacht je in een bedoeïenenkamp. Er zijn er tal, waarin je in slaapzalen kan overnachten tot in luxe privé tenten. Elektriciteit gaat er doorgaans na zonsondergang aan en eten en drinken doe je uiteraard eveneens in je kamp.

Voor een nog meer bijzondere beleving, kan je ook gaan wildkamperen. Let wel, dit doe je niet op eigen gelegenheid maar kan je laten organiseren. Wij kampeerden op een uiterst unieke locatie met het team van onze REiSREPORT Partner voor Jordanië, tour operator Middenoostenreizen.com. Dit regel je zelf ook via onze REiSREPORT reis app.

Bezoek je Jordanië, dan kan een bezoek aan de Wadi Rum absoluut niet ontbreken. En als je het écht op spectaculaire manier wilt beleven… dan stap je ook nog in een luchtballon. Hoe dat is en vooral hoe je dat regelt, behandelen we in een speciale video hierover.

 

 

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Jordanië bij de hand. Voor, tijdens en na je reis.

🇯🇴 Jordanië video’s (alle afleveringen)
🇯🇴 Jordanië reizenReisvergelijker
🇯🇴 Jordanië reisgidsGratis app
🇯🇴 Jordanië hotelsOnze selectie

reizenJordanië rondreizen vergelijken
Bekijk zeker de Jordanië reizen van:
middenoostenreizen.com