🇱🇰 Sri Lanka

Sri Lanka in inhoudelijke reisdocumentaires, video's en opmerkelijke verhalen. Hoogtepunten en bezienswaardigheden in informatieve video's. Reis mee door Sri Lanka. Bekijk de afleveringen en series over Sri Lanka.

Sri Lanka video series

Sri Lanka, prachtig eiland

Sri Lanka in een uitvoerige serie inhoudelijke Sri Lanka video's van REiSREPORT TV. Zin om ook naar Sri Lanka te reizen? Bekijk dan alle reizen in de Sri Lanka reisvergelijker.

Sri Lanka reizen afleveringen

Sri Lanka, parel van een eiland

Sri Lanka is een klein maar zeer bijzonder eiland. Beschouwd als de parel van de Indische Oceaan, waren de Hollanders van de VoC al erg geïnteresseerd in Sri Lanka. Sri Lanka heeft prachtige natuur, ontelbaar veel mooie tempels en schitterende stranden. Reis langs de hoogtepunten van Sri Lanka.
Team REiSREPORT reisde naar Sri Lanka met:

Team REiSREPORT reisde naar Sri Lanka met SriLankaRondreis.com. De gespecialiseerde Sri Lanka reisorganisatie met een sterk netwerk over heel Sri Lanka. Onze reis was uitstekend verzorgd, getuige ook natuurlijk de video's waarmee we zijn teruggekeerd. We kunnen SriLankaRondreis.com dan ook van harte aanbevelen.

Hun reisaanbod srilankarondreis.com website

Reizen naar Sri Lanka?

Bekijk de rondreizen naar Sri Lanka van grote tour operators maar ook kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vergelijk rondreizen en reizen op maat in de Sri Lanka reisvergelijker.

Sri Lanka reisvergelijker

sri-lanka app

Gratis Sri Lanka App

Van al je voorbereidingen is er één verplicht. Installeer de REiSREPORT reisapp met daarin een uitvoerige, gratis Sri Lanka reisgids. De absolute aanwinst voor iedere telefoon of tablet.

Gratis Sri Lanka reisapp

Ook naar Sri Lanka reizen? Vergelijk de Sri Lanka rondreizen van grote tour operators en kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vaste rondreizen tot reizen op maat in de Sri Lanka reisvergelijker. Team REiSREPORT reisde naar met SriLankaRondreis.com naar Sri Lanka dus bekijk zeker ook hun reisaanbod of bezoek hun website.

Sri Lanka afleveringen

Sri Lanka in video

Team REiSREPORT verbleef een aantal weken in Sri Lanka. We zagen een groot aantal hoogtepunten van Sri Lanka in deze tijd. Van bekende bezienswaardigheden en Sri Lanka hoogtepunten, tot juist minder toeristische delen van Sri Lanka. Is dat te vergelijken met 3 op reis Sri Lanka? Ja, en nee. Natuurlijk maakt ook '3 op reis' reportages over de hele wereld. Een 3 op reis Sri Lanka is dan ook geen gek idee. Het grote verschil is dat wij door Sri Lanka reisden als reizigers, niet zoals 3 op reis met een groot team en een groep redacteuren die vanuit Nederland de reis regelen. Het idee: In tegenstelling tot hoe 3 op reis in Sri Lanka zou reizen in een groot team, reizen wij met z'n twee. Wat wij kunnen, kun jij dus ook. In de gehele Sri Lanka productie van REiSREPORT TV hebben we geprobeerd zo goed mogelijk Sri Lanka in beeld te brengen. Het kan natuurlijk gebeuren dat ook wij een foutje maken. Ben je zelf in Sri Lanka geweest en heb je een fout ontdekt in één van onze video's? Laat het ons weten en we passen het aan.