🇨🇷 Costa Rica Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Costa Rica bij de hand.

Costa Rica video's

- Costa Rica reizenReisvergelijker
- Costa Rica reisgidsGratis app
- Costa Rica hotelsOnze selectie
- Costa Rica excursiesWat te doen?

Costa Rica Reisgids App

reisgids costa rica

Dit artikel is onderdeel van de Costa Rica Reisgids, te vinden in de REiSREPORT Reis App. Speciaal voor Costa Rica reizigers, gratis op mobiel & tablet.

🇨🇷 Costa Rica Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Costa Rica bij de hand.

Costa Rica video's Costa Rica reizen

Meer van Costa Rica

🇨🇷 Costa Rica reizenReisvergelijker
🇨🇷 Costa Rica reisgidsGratis app
🇨🇷 Costa Rica hotelsOnze selectie
🇨🇷 Costa Rica excursiesWat te doen?

Home » Reisbestemmingen » Costa Rica » Monteverde Park, Costa Rica: Over de hangbruggen

Reis ook naar Costa Rica. Zoek een reis die bij je past.

Costa Rica rondreizen vergelijken

Bekijk zeker de Costa Rica reizen van:

Monteverde, ofwel groene berg, is vooral bekend om het Monteverde Cloud Forest Reserve. Een nevelwoud dat, zoals de naam al aangeeft, vaak in nevel gehuld ligt. Dat maakt enerzijds een bezoek zeker bijzonder, maar zorgt het ook voor een unieke flora en fauna. In het geval van Monteverde steekt daar de bijzondere quetzal vogel er met kop en schouders bovenuit.

Monteverde park

De quetzal is een schitterende, maar zeer schuwe vogel. Ondanks onze uiterst goede verrekijker helpt het zeker dat onze gids Alvin zijn telelens steeds vliegensvlug weet te positioneren. Hierdoor lijkt het soms alsof je live naar een natuurdocumentaire kijkt. Zeer bijzonder om te ervaren.

Er zijn wereldwijd slechts enkele tientallen nevelwouden. Je ontdekt het Monteverde Cloud Forest via een aantal wandelingen, waar we een gids dus zeker adviseren. Prachtige bomen, lianen, bloemen en vele soorten mos wisselen elkaar af. In onze REiSREPORT reis app lees je er uiteraard meer over. Na vele parken in Costa Rica bezocht te hebben is Monteverde ook voor ons absoluut een hoogtepunt.

Iets voor de ingang vind je nog een gratis te bezoeken kolibrie tuin, waar tientallen van deze schitterende vogels om je heen zoeven.

Hangbruggen bij Monteverde

Monteverde Park, Costa Rica: Over de hangbruggenMonteverde is een zeer populaire bestemming. Niet alleen vanwege het nevelwoud, maar ook voor de vele andere activiteiten. Populair en zeker de moeite waard zijn de hangbruggen. Waar je in één wandeling over vele hangbruggen hoog door het regenwoud loopt. Neem wel een poncho mee want je bent tenslotte in een regenwoud.

In Monteverde is nog veel meer te zien en te beleven. Zoals het kikkermuseum en het ziplinen, ook wel Canopy Tour genoemd. Een activiteit die minder geschikt is voor mensen met hartproblemen. In een andere video laten we je zien hoe dat in zijn werk gaat.

 

 

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Costa Rica bij de hand. Voor, tijdens en na je Costa Rica reis.

🇨🇷 Costa Rica video’s (alle afleveringen)
🇨🇷 Costa Rica reizenReisvergelijker
🇨🇷 Costa Rica reisgidsGratis app
🇨🇷 Costa Rica hotelsOnze selectie
🇨🇷 Costa Rica excursiesWat te doen?

reizenCosta Rica rondreizen vergelijken
Bekijk zeker de Costa Rica reizen van: