🇯🇴 Jordanië

Jordanië in inhoudelijke reisdocumentaires, video's en opmerkelijke verhalen. Hoogtepunten en bezienswaardigheden in informatieve video's. Reis mee door Jordanië. Bekijk de afleveringen en series over Jordanië.

Jordanië - Uitvoerige documentaires

Jordanië, woestijnen en waterbronnen

Jordanië in een uitvoerige serie inhoudelijke Jordanië video's van REiSREPORT TV. Zin om ook naar Jordanië te reizen? Bekijk dan alle reizen in de Jordanië reisvergelijker.

Jordanië reizen afleveringen

Jordanië, stabiel in het Midden-Oosten

Jordanië is een klein en stabiel land in het toch roerige Midden-Oosten. Indrukwekkende woestijn zoals de Wadi Rum, overweldigende hoogtepunten als Petra maar ook zeer groene stukken. Zoals de Wadi Mujub en Al-Himma in het noorden. Reis met ons mee door heel Jordanië en ontdek dit schitterende land.
Team REiSREPORT reisde naar Jordanië met:

Team REiSREPORT reisde naar Jordanië met MiddenOostenReizen.com. De gespecialiseerde reisorganisatie met een sterk netwerk in het hele Midden-Oosten en Jordanië in het bijzonder. Onze reis was uitstekend verzorgd, getuige ook natuurlijk de video's waarmee we zijn teruggekeerd. We kunnen MiddenOostenReizen.com dan ook van harte aanbevelen.

Hun reisaanbod hun website

Reizen naar Jordanië?

Bekijk de rondreizen naar Jordanië van grote tour operators maar ook kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vergelijk rondreizen en reizen op maat in de Jordanië reisvergelijker.

Jordanië reisvergelijker

jordanie app

Gratis Jordanië App

Van al je voorbereidingen is er één verplicht. Installeer de REiSREPORT reisapp met daarin een uitvoerige, gratis Jordanië reisgids. De absolute aanwinst voor iedere telefoon of tablet.

Gratis Jordanië reisapp

Jordanië - Reistips

Jordanië - Populaire video's

Ook naar Jordanië reizen? Vergelijk de Jordanië rondreizen van grote tour operators en kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vaste rondreizen tot reizen op maat in de Jordanië reisvergelijker. Team REiSREPORT reisde naar met MiddenOostenReizen.com naar Jordanië dus bekijk zeker ook hun reisaanbod of bezoek hun website.

Jordanië afleveringen

Jordanië in video

Team REiSREPORT verbleef een aantal weken in Jordanië. We zagen een groot aantal hoogtepunten van Jordanië in deze tijd. Van bekende bezienswaardigheden en Jordanië hoogtepunten, tot juist minder toeristische delen van Jordanië. Is dat te vergelijken met 3 op reis Jordanië? Ja, en nee. Natuurlijk maakt ook '3 op reis' reportages over de hele wereld. Een 3 op reis Jordanië is dan ook geen gek idee. Het grote verschil is dat wij door Jordanië reisden als reizigers, niet zoals 3 op reis met een groot team en een groep redacteuren die vanuit Nederland de reis regelen. Het idee: In tegenstelling tot hoe 3 op reis in Jordanië zou reizen in een groot team, reizen wij met z'n twee. Wat wij kunnen, kun jij dus ook. In de gehele Jordanië productie van REiSREPORT TV hebben we geprobeerd zo goed mogelijk Jordanië in beeld te brengen. Het kan natuurlijk gebeuren dat ook wij een foutje maken. Ben je zelf in Jordanië geweest en heb je een fout ontdekt in één van onze video's? Laat het ons weten en we passen het aan.