🇮🇷 Iran

Iran in inhoudelijke reisdocumentaires, video's en opmerkelijke verhalen. Hoogtepunten en bezienswaardigheden in informatieve video's. Reis mee door Iran. Bekijk de afleveringen en series over Iran.

Iran video series

Iran, bakermat van de beschaving

Iran in een uitvoerige serie inhoudelijke Iran video's van REiSREPORT TV. Zin om ook naar Iran te reizen? Bekijk dan alle reizen in de Iran reisvergelijker.

Iran reizen afleveringen

Iran, mogelijk je mooiste reis ooit

Iran wekt door onze Westerse media nogal wat gefronsde wenkbrauwen. Maar wie eenmaal ontdekt hoe prachtig het land, rijk de Iraanse geschiedenis en ongekend gastvrij het Iraanse volk is... Wij kunnen zonder enige twijfel Iran als één van de mooiste reisbestemmingen op aarde aanbevelen.
Team REiSREPORT reisde naar Iran met:

Team REiSREPORT reisde naar Iran met MiddenOostenReizen.com. De gespecialiseerde reisorganisatie met een sterk netwerk in het hele Midden-Oosten en Iran in het bijznder. Onze reis was uitstekend verzorgd, getuige ook natuurlijk de video's waarmee we zijn teruggekeerd. We kunnen MiddenOostenReizen.com dan ook van harte aanbevelen.

Hun reisaanbod hun website

Reizen naar Iran?

Bekijk de rondreizen naar Iran van grote tour operators maar ook kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vergelijk rondreizen en reizen op maat in de Iran reisvergelijker.

Iran reisvergelijker

iran app

Gratis Iran App

Van al je voorbereidingen is er één verplicht. Installeer de REiSREPORT reisapp met daarin een uitvoerige, gratis Iran reisgids. De absolute aanwinst voor iedere telefoon of tablet.

Gratis Iran reisapp

Ook naar Iran reizen? Vergelijk de Iran rondreizen van grote tour operators en kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vaste rondreizen tot reizen op maat in de Iran reisvergelijker. Team REiSREPORT reisde naar met MiddenOostenReizen.com naar Iran dus bekijk zeker ook hun reisaanbod of bezoek hun website.

Iran afleveringen

Iran in video

Team REiSREPORT verbleef een aantal weken in Iran. We zagen een groot aantal hoogtepunten van Iran in deze tijd. Van bekende bezienswaardigheden en Iran hoogtepunten, tot juist minder toeristische delen van Iran. Is dat te vergelijken met 3 op reis Iran? Ja, en nee. Natuurlijk maakt ook '3 op reis' reportages over de hele wereld. Een 3 op reis Iran is dan ook geen gek idee. Het grote verschil is dat wij door Iran reisden als reizigers, niet zoals 3 op reis met een groot team en een groep redacteuren die vanuit Nederland de reis regelen. Het idee: In tegenstelling tot hoe 3 op reis in Iran zou reizen in een groot team, reizen wij met z'n twee. Wat wij kunnen, kun jij dus ook. In de gehele Iran productie van REiSREPORT TV hebben we geprobeerd zo goed mogelijk Iran in beeld te brengen. Het kan natuurlijk gebeuren dat ook wij een foutje maken. Ben je zelf in Iran geweest en heb je een fout ontdekt in één van onze video's? Laat het ons weten en we passen het aan.