🇮🇷 Iran Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Iran bij de hand.

Iran video's

- Iran reizenReisvergelijker
- Iran reisgidsGratis app

🇮🇷 Iran Reisgids App

iran reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Iran Reisgids, te vinden in de REiSREPORT Reis App. Speciaal voor Iran reizigers, gratis op mobiel & tablet.

🇮🇷 Iran Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Iran bij de hand.

Iran video's Iran reizen

Meer van Iran

🇮🇷 Iran reizenReisvergelijker
🇮🇷 Iran reisgidsGratis app

Home » Reisbestemmingen » Iran » Garmeh, Iran: Wildkamperen in de woestijn bij Ateshooni

Reis ook naar Iran. Zoek een reis die bij je past.

Iran rondreizen vergelijken

Bekijk zeker de Iran reizen van:
middenoostenreizen.com

Garmeh, een verzameling palmbomen, oude huisjes van modder en een moskee. Een groene verademing van schaduw en verkoeling, midden in de woestijn. Dat is Garmeh. Niet meer niet minder. En daarmee is Garmeh vooral een oase van rust.

Overnachten in de woestijn van Iran

Artheshooni is een klein paleisje binnen Garmeh. Het is niet voor niets een goedlopend guesthouse. Met een buitengewoon goede recensie in de Lonely Planet, zit het veelal goed vol met Westerse toeristen en is ver vooruit reserveren sterk aanbevolen. Athesooni heeft meerdere gebouwen verspreid over het dorpje. Het hoofdgebouw is waar je eet en makkelijk te herkennen aan de kleine dierentuin voor het gebouw. Verder zijn er kleine huisjes voor de privé kamers en is ook de Dorm, waar je met meerdere in verschillende kamers slaapt, 5 minuten lopen.

Wildkamperen in Iran

Is Garmeh je nog niet afgelegen genoeg, dan kan je bij Atheshooni ook een tent en kampeerspullen huren. Wij liepen de oase uit en een heuveltje op en hadden een prachtig uitzicht. En mocht je moeite hebben met opstaan, dan is kamperen ideaal. De hitte van de zon helpt je in de woestijn probleemloos vroeg opstaan.

Zandduinen van Garmeh

Via Atheshooni regel je een excursie naar de nabijgelegen zoutmeren of een zonsondergang bij de zandduinen. Samen met Deborah kozen we voor de laatste. Onze chauffeur zette ons af bij de weg, waarna we zelf de woestijn in konden lopen. Daarna was het kamelen staren, boekje lezen en vliegeren. En genieten van uit uitzicht en zonsondergang.

 

 

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Iran bij de hand. Voor, tijdens en na je reis.

🇮🇷 Iran video’s (alle afleveringen)
🇮🇷 Iran reizenReisvergelijker
🇮🇷 Iran reisgidsGratis app

reizenIran rondreizen vergelijken
Bekijk zeker de Iran reizen van:
middenoostenreizen.com