🇮🇷 Iran Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Iran bij de hand.

Iran video's

- Iran reizenReisvergelijker
- Iran reisgidsGratis app

🇮🇷 Iran Reisgids App

iran reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Iran Reisgids, te vinden in de REiSREPORT Reis App. Speciaal voor Iran reizigers, gratis op mobiel & tablet.

🇮🇷 Iran Snelkeuze

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Iran bij de hand.

Iran video's Iran reizen

Meer van Iran

🇮🇷 Iran reizenReisvergelijker
🇮🇷 Iran reisgidsGratis app

Home » Reisbestemmingen » Iran » Naar de dokter in Iran. Hoe werkt dat?

Reis ook naar Iran. Zoek een reis die bij je past.

Iran rondreizen vergelijken

Bekijk zeker de Iran reizen van:
middenoostenreizen.com

Vanuit Shiraz rijden we met chauffer en gids naar Persepolis. Je kan er het beste zo vroeg mogelijk zijn om drukte maar vooral de hitte voor te zijn. Maar dan voelt Marlou, die zich eerlijk gezegd nooit aanstelt, zich niet lekker. De taxi wordt een ambulance en chauffeur Hamid en gids Yaghob, vragen rond op zoek naar een kliniek. In deze special nemen we je mee naar de dokter in Iran.

De dokter in Iran

De gezondheidszorg in Iran is erg goed. Artsen zijn goed opgeleid en spreken Engels, maar het is toch absoluut handig dat Hamid en Yaghob mee zijn. Bij binnenkomst betaal je voordat je überhaupt wordt geholpen, eerst voor het krijgen van een consult. In ons geval heeft Hamid het consult voor de handigheid op zijn naam laten zetten wat hem handiger leek in verband met het spellen in Farsi. We zullen deze dag vooral ondervinden dat het cruciaal is dat je voldoende cash geld bij je hebt.

We worden ontvangen door een vriendelijke dokter die wel wat Engels spreekt, maar het gaat makkelijker met Yaghob als tolk. Ze luistert met rust en geduld en doet een eerste onderzoek. Marlou wordt doorgestuurd naar een verdieping hoger. Er wordt bloed afgenomen en ze mag in een bekertje plassen. Een half uurtje later halen we de resultaten op. Bekijk in deze video hoe dit avontuur afloopt..

 

 

Met REiSREPORT heb je alles over reizen naar Iran bij de hand. Voor, tijdens en na je reis.

🇮🇷 Iran video’s (alle afleveringen)
🇮🇷 Iran reizenReisvergelijker
🇮🇷 Iran reisgidsGratis app

reizenIran rondreizen vergelijken
Bekijk zeker de Iran reizen van:
middenoostenreizen.com