🇨🇷 Costa Rica

Costa Rica in inhoudelijke reisdocumentaires, video's en opmerkelijke verhalen. Hoogtepunten en bezienswaardigheden in informatieve video's. Reis mee door Costa Rica. Bekijk de afleveringen en series over Costa Rica.

Costa Rica video series

Costa Rica, pura vida!

Costa Rica in een uitvoerige serie inhoudelijke Costa Rica video's van REiSREPORT TV. Zin om ook naar Costa Rica te reizen? Bekijk dan alle reizen in de Costa Rica reisvergelijker.

Costa Rica reizen afleveringen

Costa Rica, groen paradijs

Costa Rica is een klein maar uiterst bijzonder land. Het regenwoud zorgt voor een hoge biodiversiteit, de mooiste vogels vliegen de hele dag om je oren en heeft Costa Rica aan twee kanten schitterende stranden. Costa Rica is daarmee een diverse maar bovenal heerlijk en veilige reisbestemming.
Team REiSREPORT reisde naar Costa Rica met:

Team REiSREPORT reisde naar Costa Rica met Riksja Travel. De reis specialist waar je je eigen Costa Rica reis bouwt. Onze reis was uitstekend verzorgd, getuige ook natuurlijk de video's waarmee we zijn teruggekeerd. We kunnen Riksja Travel dan ook van harte aanbevelen.

Reizen van Riksja Travel Website van Riksja Travel

Costa Rica - Enkele video's

Reizen naar Costa Rica?

Bekijk de rondreizen naar Costa Rica van grote tour operators maar ook kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vergelijk rondreizen en reizen op maat in de Costa Rica reisvergelijker.

Costa Rica reisvergelijker

costa rica app

Gratis Costa Rica App

Van al je voorbereidingen is er één verplicht. Installeer de REiSREPORT reisapp met daarin een uitvoerige, gratis Costa Rica reisgids. De absolute aanwinst voor iedere telefoon of tablet.

Gratis Costa Rica reisapp

Ook naar Costa Rica reizen? Vergelijk de Costa Rica rondreizen van grote tour operators en kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vaste rondreizen tot reizen op maat in de Costa Rica reisvergelijker. Team REiSREPORT reisde naar met Riksja Travel naar Costa Rica dus bekijk zeker ook hun reisaanbod of bezoek hun website.

Costa Rica in video

Team REiSREPORT verbleef een aantal weken in Costa Rica. We zagen een groot aantal hoogtepunten van Costa Rica in deze tijd. Van bekende bezienswaardigheden en Costa Rica hoogtepunten, tot juist minder toeristische delen van Costa Rica. Is dat te vergelijken met 3 op reis Costa Rica? Ja, en nee. Natuurlijk maakt ook '3 op reis' reportages over de hele wereld. Een 3 op reis Costa Rica is dan ook geen gek idee. Het grote verschil is dat wij door Costa Rica reisden als reizigers, niet zoals 3 op reis met een groot team en een groep redacteuren die vanuit Nederland de reis regelen. Het idee: In tegenstelling tot hoe 3 op reis in Costa Rica zou reizen in een groot team, reizen wij met z'n twee. Wat wij kunnen, kun jij dus ook. In de gehele Costa Rica productie van REiSREPORT TV hebben we geprobeerd zo goed mogelijk Costa Rica in beeld te brengen. Het kan natuurlijk gebeuren dat ook wij een foutje maken. Ben je zelf in Costa Rica geweest en heb je een fout ontdekt in één van onze video's? Laat het ons weten en we passen het aan.